Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de març del 2016

Artur Ramon Art de Barcelona torna a TEFAF

dibuixos claudi












Recullo, fraccionat, contingut del correu que m'ha enviat Artur Ramon Art en relació a la seva participació a TEFAF.

 
 La galeria Artur Ramon Art de Barcelona torna per setè any consecutiu a la fira més important del món de l’art amb obres d’El Greco, Adriaen Isenbrandt, Francesco da Urbino, Pier Francesco Mola i Guercino.


 Artur Ramon presenta a TEFAF el millor catàleg de dibuix espanyols, italià i francès del segle XVI al XX

 
 Un dels quatre representants espanyols i l’únic català a la major cita internacional de l’art, Artur Ramon Art mostrarà un estand amb obres en paper de primer nivell.


Per setè anys consecutiu, Artur Ramon Art torna a TEFAF Maastricht amb un catàleg ple d’obres dignes de museu. La galeria barcelonina exposarà a la fira a la secció de “Works on Paper” de l’11 al 20 de març un estand amb obres que inclouen La dama de la flor, una de les poques miniatures conegudes d’El Greco, una Verge amb el nen del flamenc Adriaen Isenbrand, a més de moltes altres. En aquesta edició de TEFAF, la mostra d’Artur Ramon Art proposa un recorregut pel millor dibuix espanyol, italià i francès del segle XVI al XX i consolida la presència internacional de la galeria de Barcelona a la fira més important del sector.  

La ama de la flor

L’objectiu d’Artur Ramon Art és “mostrar obres noves i fresques, descobriments apassionants en un entorn internacional i que condensi l’aposta pel dibuix de la galeria”.  Es tracta d’una aposta transversal en l’espai i el temps que té un sol denominador comú: “la qualitat de les obres”, en paraules d’Artur Ramon. És possiblement el millor catàleg de dibuix que la galeria ha presentat al llarg de les seves participacions a TEFAF Maastricht al llarg dels anys.  


Artur Ramon Art exposarà a l’estand 705 de la secció de paper de TEFAF Maastricht de l’11 al 20 de març. Les cites internacionals de la galeria de Barcelona continuaran del 30 de març al 4 d’abril al Salon du Dessin de París, la cita per excel·lència per les obres en paper i que enguany celebra el seu 25 aniversari. 


Durant la fira, Artur Ramon Art donarà un dibuix d’Antonio Palomino, Estudi d’acadèmia al Museu del Louvre per commemorar el vint-i-cinquè aniversari del Salon du Dessin. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada