Cercar en aquest blog

dilluns, 28 de març de 2016

Enric Colldecarrera en exposició

dibuixos claudiDiu, via correu electrònic, l'Enric Colldecarrera: "Hola familiars i companys.  
Ens plau convidar-vos a l 'exposició el proper divendres dia 1 abril, a les 7 tarda al cafè Art  Fontanella XII, d'Olot. Presentarà l'acte  el periodista ROGER SANTALÓ"
 
 
 
cafè Art Fontanela XII
Direcció: Carrer Fontanella, 12 -Olot
Telèfon: 609037135
 
obres Colldecarrera
 
 
Diu Jackson Pollock, en la web d'en Colldecarrera, perquè diu molt d'ell mateix: Quan estic pintant no sóc conscient del que faig. És només després d’un període de recompte quan veig el que he fet. No tinc por de fer canvis, de destruir la imatge, perquè el quadre té una vida pròpia. Enric Colldecarrera 
Olot,1961, Membre del col.lectiu artístic “ARTPIRINEUS”
 

Quan pinto, no penso; sento

 
 
Em trobo dins una corrent artística d’expressionisme abstracte, amb sentiment garrotxí. M’inspiro i pinto quan el meu estat d’ànim és òptim. Investigo combinacions de colors,superposicions de materials amb métode dripping col.locades habitualment en espais horitzontals.Busco l’harmonia i la bellesa en el llenguatge,que passa per la destrucció de la imatge i la seva associació simbólica. Vull transmetre les emocions i els sentiments personals de la Garrotxa, plenes de força positiva, impactants i dinàmiques.En la creació de l’obra busco la simplicitat, elegància, força, energia i misteri, però sense perdre en cap moment l’equilibri en la composició.


La temàtica de l’obra no la considero gens important; és espontània i subjectiva.

Les obres no tenen un únic punt de mira: l ‘espectador en pot participar i, en certa manera, crear-la també en cada observació i traduir-la al seu propi estat d’ànim.Faig servir una tècnica amb pintura acrílica amb colors plans i forts: blaus, taronges, vermells … amb traç dinàmic, intentant aconseguir una composició forta i equilibrada. Treballo i investigo materials com escuma de poliuretà, coles, acrílics i el ferro. Utilitzo la tècnica aerogràfica.

1 comentari: