Cercar en aquest blog

diumenge, 6 de març del 2016

Jordi Pintó exposa a La GaLeRia

dibuixos claudi



Publico el contingut del correu que m'ha enviat La GaLeRia de Sant Cugat del Vallès amb la informació corresponent  a la pròxima exposició de Jordi Pintó.




JORDI PINTÓ
“URBANITA ASILVESTRADO”
Exposició: de l’11 de març a mitjans d’abril del 2016
Inauguració: divendres 11 de març a dos quarts de vuit del vespre



A partir del proper 11 de març, La GaleRia presenta una nova mostra de l’obra de Jordi Pintó. En aquesta exposició, la vuitena individual que l’artista realitza al nostre espai, l’artista presenta una vintena de teles pintades en tècnica mixta de diferents mides, una d’elles de gran format –tríptic de 81 x 300 cm-, una trentena de petites pintures sobre cartró reciclat i vuit escultures (peces úniques).

Jordi  Pintó

El títol de l’exposició “Urbanita asilvestrado” fa referència a la temàtica de l’obra: “una fusió entre el camp i la ciutat, entre la natura i la cultura”. Es podran veure “paisatges urbans farcits de vegetació, terrasses amb horts i paisatges naturals per on transiten cotxes i al cel volen avions que no contaminen”. “És una oda a la sostenibilitat de la societat i del planeta”, diu el pintor, “una utopia”.

obresPintó











ç







El seu és un esteticisme de paleta i dibuix rotund que transmet a la seva obra un colorisme pur.


Als elements pictòrics que fa servir, nets, senzills i variats, s’hi poden veure influènciesdel Cubisme sintètic, el Constructivisme, el Surrealisme oníric, el Simbolisme, la metafísica o l’art naïf,...


El sentit que dóna a la seva pintura és el de mostrar el món interior de les persones.


http://www.batlleargimon.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada