Cercar en aquest blog

diumenge, 10 d’abril del 2016

El pa i la torna de Daniel Lleixà



dibuixos claudi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Daniel Lleixà inaugura l’exposició El pa i la torna
amb sopar col·loqui posterior
a El Pa Volador de Vilatenim - Figueres - Girona.

Daniel Lleixà
Obra Lleixà

L’EXPOSICIÓ. Daniel Lleixà (Barcelona, 1949) presenta el proper divendres 22 d’abril a les 20 hores l’exposició El Pa i la Torna, al restaurant El Pa Volador. Es tracta d’una sèrie d’obra inèdita en la que va treballar l’any 2009 però que no haurà vist la llum fins ara, i que  inclou una vintena d’olis, dibuixos i gravats de petit format amb una mateixa temàtica: el pa.  El títol fa referència a l’antiga unitat de mesura amb que es venia el pa (la torna) i que ha estat motiu inspirador de Lleixà per encetar aquesta col·lecció. 

 

 
SOPAR COL·LOQUI SOBRE ART CONTEMPORANI.  El sopar es durà a terme una vegada acabi la inauguració de l’exposició (a les 21 h) en una sala privada del Pa Volador. Una trentena de comensals tindran l’oportunitat de gaudir d’un menú especialment preparat per l’ocasió en què es podran descobrir els pans d’inspiració daliniana de sis crostons dissenyats per Lleixà.  La intenció, és que comensals i artista, puguin celebrar durant la sobretaula un intens debat sobre l’estat de l’art contemporani en l’actualitat.  En acabar el sopar se sortejarà un gravat de Daniel Lleixà entre els assistents. El preu del sopar col·loqui és de 30 euros. La presentació del sopar col·loqui anirà a càrrec de Robert Figueras, mestre flequer artesà de Maia, amb la xerrada "reflexions sobre el pa i la coca de torna". 

 

 
MÉS SOPARS. Daniel Lleixà celebrarà a El Pa Volador dos sopar/col·loqui més. El primer, el 20 de maig per parlar de gravat, la seva tècnica i profusió a dia d’avui. I el segon, amb el leit motive ‘Peixos de bosc’, on explorarà amb els comensals les línies mestres de la seva darrera sèrie d’obra.

 

 
EL PA VOLADOR. L'històric restaurant El Pa Volador de Vilatenim (Carrer Duana nº 19) enceta amb aquesta mostra un cicle d'exposicions i happenings d’art en que maridarà art i gastronomia a parts iguals. La intenció és acollir exposicions que es perllongaran durant tres mesos, i celebrar durant aquest període happenings culturals diversos amb els artistes convidats.

  

RESERVES. Per a formalitzar les reserves per al sopar cal trucar als telèfons 972 509 804 - 972 511 155 o escriure a l’email info@elpavolador.com

 

 
ORGANITZEN. El Pa Volador (Nitus Santos, Tel. 972 509 804), Marcs Figueres (Quim Vert, (Tel. 972 504 344) i Jopergon (Josep Pérez, (Tel. 872 219 231).

http://elpavolador.com/es/ 

http://www.espailleixa.com/ 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada