Cercar en aquest blog

dimarts, 12 d’abril del 2016

Èxit expostiu al CCCB

dibuixos claudi
Recullo la notícia, alhora que la celebro, de l'èxit de l'exposició "+Humans. El futur de la nostra espècie" que s'ha pogut veure fins abans d'ahir, diumenge 10 d'abril, al CCCB.
L’exposició +Humans. El futur de la nostra espècie va tancar les seves portes al CCCB aquest diumenge 10 d’abril, havent rebut un total de 110.977 visitants. La mostra, inaugurada l’octubre del 2015, es converteix així en la segona en tota la història del CCCB que supera el llindar simbòlic dels 100.000 visitants. Aviat s’iniciarà la seva itinerància per diversos museus i centre culturals del món que la durà en primer lloc a Singapur.

Regina José GalindoL’exposició ha estat el centre d’una sèrie d’activitats i d’iniciatives confluents per part del CCCB, en les que han participat més de tres mil persones, en diversos cicles de debats, presentacions de nous projectes científics i tecnològics, cursos o cinefòrums.

Aimee Mulins
 
«+Humans» explora els possibles camins de futur de la nostra espècie. Des de les tècniques de reproducció assistida i els experiments incipients en biologia sintètica fins a la possibilitat de perpetuar-nos a través de l' àmbit digital, les nostres vides estan condicionades i definides per una revolucionària confluència de nous camps científics i tecnològics. Amb obres d una cinquantena d artistes i amb propostes pioneres de recerca, la mostra explora els possibles camins de futur de la nostra espècie.

Laura Allcorn L'èxit de participació i el ressò de «+Humans» confirma l interès del públic per la Línia Beta inaugurada al CCCB amb l exposició «Big Bang Data», i pretén reflexionar, a través sobretot dels llenguatges artístics, sobre el present i el futur de la societat, en la intersecció del món de la ciència i la tecnologia i el pensament humanístic, dins de l anomenada Tercera Cultura.

Yves Gelliehttp://www.cccb.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada