Cercar en aquest blog

dijous, 14 d’abril del 2016

I Jornada de Patrimoni i Educació

dibuixos claudi
La Marga del Campo Andión, com a Responsable de Relacions Externes del Museu de Lleida, em fa arribar correu amb tota la informació referent a una I Jornada de Patrimoni i Educació, que justifica, també, el meu post d'avui.


 
I Jornada de Patrimoni i Educació
Els propers 15 i 16 d’abril se celebra la I Jornada de Patrimoni i Educació, organitzada conjuntament pel Museu de Lleida, la Universitat de Lleida i el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià. Durant dos dies un grup de professionals dels àmbits patrimonial i educatiu donaran a conèixer les seves experiències amb l’objectiu de presentar les potencialitats del patrimoni com a eina educativa.


La I Jornada de Patrimoni i Educació, organitzada pel Museu de Lleida, el Departament de Didàctiques Específiques de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida i el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià, pretén consolidar-se com a espai de formació, debat i coneixement d’experiències relacionades amb el patrimoni i l’educació.


L’objectiu de la Jornada és donar a conèixer la vessant transversal i interdisciplinària del patrimoni, a més de presentar algunes de les seves potencialitats com a eina educativa tant en l’àmbit de l’educació formal com la no formal; fer una aproximació als recursos d’educació patrimonial de l’entorn de Lleida i la seva província, així com donar a conèixer les experiències d’èxit relacionades amb aquest àmbit.


La Jornada s’adreça a professionals del patrimoni i els museus, als estudiants en formació de múltiples àrees de coneixement i al personal docent de tots els nivells.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada