Cercar en aquest blog

divendres, 15 d’abril del 2016

La XX Biennal d'Art Contemporani Català 2016

dibuixos claudi
La inauguració de la XX Biennal d'Art Contemporani Català 2016 tindrà lloc, avui, divendres dia 15 d'abril, a les 19 h, al Centre d'Art Maristany (c. d'Àngel Guimerà, 2, de Sant Cugat). 




Seguidament, començarà el seu recorregut per Catalunya, fins l'agost de 2017, en què es clou l'itinerari a la ciutat de Tarragona.


És una convocatòria pública oberta a creadors menors de 35 anys i amb un jurat independent de professionals, que representa els diferents sectors de les arts visuals, artistes, galeristes, la Universitat, crítics...  


La XX Biennal d'Art Contemporani Català 2016 és una convocatòria d'art jove coproduïda per l'Ajuntament de Sant Cugat i Canals Galeria d'Art, i que per primer cop s'ubica al Centre d'Art Maristany.


Formant part de l'acte inaugural podrem gaudir de la performance del col·lectiu Forever Blowing Bubbles al terrat del centre d'art, tot compartint una copa de cava (gràcies a Vins Noé) i música en directe.


L'acte comptarà amb la presència de l'hble. Sr. Santi Vila, conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya, i l'il·lma. Sra. Mercè Conesa, alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Cugat.
 



 Els artistes:
Lluc Baños i Aixalà
Gara Basilio Mayor
Clara Cortés i Soler
Daniel Gasol
Iván Morales Cama
Àlex Palacín
Xavier Pretel




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada