Cercar en aquest blog

dimecres, 13 d’abril del 2016

Maridatge entre Psicologia i Art

dibuixos claudi
La Susanna Gibert, ens recorda, via correu electrònic, la xerrada que es fa demà en el seu espai d'art.


Benvolgut/des,

Us recordem que demà, dia 14 d'abril, tindrem la Xerrada "Maridatge entre Psicologia i Art" a la nostra sala, en el marc de l'exposició "#wrongplace" (lloc equivocat) de PATRICK SUBIRATS que es podrà veure fins al 5 de maig.


Patrick
obra Patrick
dibuixos claudi

Us proposem una xerrada per reflexionar sobre la relació entre la Psicologia i l'Art. L'artista PATRICK SUBIRATS i el degà del COPC (Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya), JOSEP VILAJOANA, debatran sobre el vincle entre l'Art, la Cultura i la Psicologia.Josep Vilajoana

Activitat englobada dins de les activitats de la Comissió de Cultura del COPC.Dirigit a: Professionals de la psicologia i pùblic general.


Horari:
De 19.30 h a 20.30 h
Activitat gratuïta


Lloc:
Galeria Espai G d'Art Susanna Gibert
Carrer  La Palla, 10 - Terrassa
Tel. 93 780 62 28 - 609 955 998
susanna@espaigdart.com - www.espaigdart.comExplorando la esencia del qué es pintar hoy en día, mi trabajo pretende a través de la reflexión, la experimentación y la investigación aproximarse a un resultado que refleje formal y conceptual mente mis preocupaciones tanto pictóricas como vitales. (Patrick Subirats)
Nacido en Barcelona en 1974.
Diplomado en Bellas Artes (especialidad pintura) por la escuela EINA de Barcelona, años 1995-99.
Postgrado de un año en pintura y gravado en la HDKB (Universidad de Bellas Artes Berlín) a cargo del pintor alemán Wolfgang Petrick.
Ganador del concurso internacional de pintura TELAX 2012. (Galeria Antoni Pinyol.)#wrongplace és un projecte ideat a partir de l'observació i l'estudi dels llocs i les condicions inesperades en què apareixen les males herbes per la ciutat. En la seva lluita per sobreviure sense mitjans, en un entorn hostil. Salvatges, espontànies i oportunistes, apareixen sense ajuda, sense voluntat o mediació directe de l'ésser humà.
 
 
http://www.patricksubirats.es/
http://www.psiara.cat/view_article.asp?id=4502

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada