Cercar en aquest blog

divendres, 13 de maig del 2016

El Balcó de les Arts

 













La Fundació Setba informa: 


Barcelona,  10 de maig de 2016  -  Ja tenim els guanyadors de la sisena edició d'El Balcó de les Arts, un certamen de pintura destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que organitza la Fundació Setba des de fa sis anys. 

El Balcó de les Arts s’està consolidant com un dels certàmens de pintura més importants per a persones amb DID, prova d’això és que cada any la participació creix i aquest 2016 hem rebut 606 obres d’usuaris de 38 entitats. A més a més, cada any comptem amb el suport de més empreses i Entitats del tercer sector.


El jurat ha seleccionat 20 obres, que es podran veure a l’exposició. Les 12 primeres formaran part del clàssic calendari solidari de la Fundació Setba. Els 3 guanyadors rebran com a premi un curs de pintura integrador, amb persones que no pateixen cap discapacitat intel·lectual, i l’entitat a la qual pertanyen, una compensació econòmica. 


A més a més, els 20 seleccionats rebran un lot de material de Belles Arts, gentilesa de Jaurena ART, i un lot de regals del FC Barcelona, a més d’entrades per visitar lel museu i el Camp Nou.

Els artistes premiats del certamen EL BALCÓ DE LES ARTS 2016 són:

1er premi  Jose Maria Escobar de la Fundació Asproseat per “El meu entrenador”
2on premi  Juanma Ibáñez de la Fundació Estimia per “Antonieta”
3er premi  Laura Sánchez de la Fundació Finestrelles per “Els meus amics”

PRIMER PREMI
SEGON PREMI
TERCER PREMI

Enguany, des de la Fundació Setba hem elaborat un reportatge amb el testimoni de 3 dels guanyadors d‘edicions passades del certamen; perquè, més enllà del premi, hi ha històries increïbles que creiem que cal explicar. Us convidem a veure’l el proper 17 de maig a les 19:30h al Reial Cercle Artístic de Barcelona.


De l’11 al 17 de maig de 2016 al Reial Cercle Artístic | Carrer dels Arcs 5, 08002 Barcelona

http://www.fundaciosetba.org/es/


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada