Cercar en aquest blog

dilluns, 6 de juny del 2016

Grup 3colors

dbuixos claudi
Comunicat del "Grup 3colors"




El proper dissabte 11 de juny,  a les 20.00h, el “Grup 3colors” inaugurem exposició al taller Pujolboira a Albons.
També hi haurà música en viu i refrigeri (es ballarà el “vals des canotiers”!!!).
Tots hi sou convidats.


Nova Exposició delGrup 3 Colors”:
El quadre Complet


Qui?A finals del 2010 es crea al poble d´Albons el Gup Tres Colors. Aquest grup està composat per artistes que han sortit dels cursos de tècniques pictòriques i dels stages d´escultura, gravat, figura i paisatge impartits per l´artista Ramon Pujol Boira per, tal i com diu ell: “estimular la creació”.


Què? Una exposició de 15 artistes, amb un format de 1,00 x 1,00m, sota el tìtol  EL QUADRE COMPLET, que amb tota seguretat no deixarà indiferents als visitants. És una mostra molt variada tant pel que fa a tècniques pictòriques com en temàtiques (figura, paisatge, natures mortes, abstracció).
També es presenta la interpretació que cadascun dels artistes ha realitzat del quadre “Le déjeuner des canotiers” del pintor Pierre Auguste Renoir.


Per què? Perquè tots els integrants del Grup volem donar a conèixer les nostres obres i perquè entenem que l´art és una forma d´expressió universal en la que tothom hi té cabuda .


 


























Quan? El vernissatge tindrà lloc el dissabte dia 11 de juny a les 20.00h (música en viu i refrigeri) i l´exposició estarà oberta els dies 18, 24, 25 i 26 de juny de les 17.00  a les  20.00h.
On? A Albons, al taller de Pujolboira, Camí de St.Feliu s/n.
Com? Cadascun dels artistes ha aportat a l´exposició 1 ó 2 obres i la il·lusió de presentar al visitant el resultat dels coneixements adquirits en el camp de la pintura.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada