Cercar en aquest blog

diumenge, 17 de juliol del 2016

Col.lectiu BUIT

dibuixos claudi
Copio i publico la informació que sobre el naixement del col.lectiu BUIT ha penjat a Facebook l'Eugeni Prieto.



NEIX A TORROELLA DE MONTGRÍ EL COL·LECTIU “BUIT” 



El dia 22 de juliol es presenta públicament a Torroella de Montgrí el col·lectiu BUIT.
Aplega artistes i persones relacionades amb l'art i la creació contemporània, per generar projectes que intervinguin en la seva vida artística i cultural.



En la presentació, que tindrà lloc al CSA l’Obrador a les 7 de la tarda , es portarà a terme la lectura del manifest fundacional i es desenvoluparan diverses accions i intervencioques, poesia, escultura.



A continuació hi haurà un recorregut que començarà per La Sala (fotografia i pintura), l’Aula-taller del Museu de la Mediterrània (projecció de vídeos) per acabar amb un sopar al pati del Museu.



Després del sopar, a les 11 del vespre, al mateix pati del sopar espectacle sonor i poesia musicada.



Amb motiu d’aquesta presentació s’han editat 64 exemplars numerats d’una caixa amb buit obres (una per cada un dels components del grup) que es posarà a la venda al preu de 15 € amb l’objectiu d’ajudar en el finançament de futures accions del col.lectiu.



BUIT encara aquesta etapa amb la il·lusió i el convenciment de poder ajudar a la divulgació dels valors de l’art i la cultura, tot utilitzant-los com a vehicle per a la transmissió de missatges plens de continguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada