Cercar en aquest blog

dijous, 28 de juliol del 2016

Els cartells de la Muga Caula

dibuixos claudi
El Museu de l'Empordà informa:


Benvolguts/des,
Aquest DIVENDRES 29 DE JULIOL A LES 19 H. al Museu de l'Empordà presentem una exposició de petit format de Els cartells de la Muga Caula.  


Es tracta d'una recopil·lació dels cartells i obres gràfiques que els darrers 12 anys ha produït la Muga Caula de la mà d'artistes com Esther Ferrer, Fina Miralles o Ben Patterson i que en virtut de la col·laboració establerta amb el Museu de l'Empordà l'any 2007 aquesta institució integra a la seva col·lecció.



El cartells de la Muga Caula són fruit d'una política documental i artística vers l'art d'acció, que amb la perspectiva de les 12 edicions de la trobada i més de 20 exposicions, seminaris i congressos, organitzats per la Muga Caula amb la col·laboració del Museu de l'Empordà i la Galeria Lola Ventós, es materialitzen com una producció singular, reconeguda amb exposicions tant rellevants com Performing for the camera presentada a la Tate Modern de Londres aquest 2016.



Dins l'acte d'aquest divendres es presentarà el programa de la 12a edició de la Muga Caula amb una performance de Mireia Zantop.



L'exposició es podrà visitar fins el 18 de setembre. 





1 comentari:

  1. Gràcies Claudi! Esperem la teva visita a La Muga Caula, amb candeletes!

    ResponElimina