Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de juliol del 2016

La Pedrera en acció

dibuixos claudi

Des de La Pedrera m'informen que es tanca l'exposició de Tony Catany i que s'obrirà la de Jorge Oteiza.

 

 
 

L’exposició ‘Toni Catany. D’anar i tornar’ finalitza a La Pedrera amb 122.000 visitants. La primera retrospectiva del fotògraf mallorquí s’ha exposat a La Pedrera des del passat 15 de març fins al 17 de juliol de 2016.

Toni Catany

L’obra escultòrica de Jorge Oteiza nova exposició a La Pedrera

Jorge Oteiza

A partir del 27 de setembre i fins al 22 de gener l’obra escultòrica de Jorge Oteiza prendrà el relleu i serà la nova exposició que oferirà La Pedrera. 

Jorge Oteiza (Orio, Guipúscoa, 1908 – Sant Sebastià, 2003) és sens dubte un dels referents de l’escultura de la segona meitat del segle XX, amb una clara vocació per l’experimentació i la reflexió teòrica.

L’exposició que organitza la Fundació Catalunya-La Pedrera i s’inaugura a finals de setembre permetrà traçar un recorregut per totes les etapes del treball escultòric d’Oteiza, des de les formes més arcaiques de les primeres peces fins a les darreres sèries, tot passant per aquelles que componen l’eix central del seu Propòsit Experimental; i, alhora, vol donar a conèixer diverses facetes de la seva trajectòria vital, política i creativa, que comprenen des de l’arquitectura o la poesia a la pedagogia o l’agitació cultural.

http://es.validfoto.com/?pageID=226

https://ca.wikipedia.org/wiki/Jorge_Oteiza 

 http://www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/ca/home

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada