Cercar en aquest blog

divendres, 29 de juliol del 2016

Perico Pastor a Can Framis

dibuixos claudi



La Fundació Vila Casas anuncia les novetats de la temporada que ve, i jo em quedo, avui, amb la primera, que correspon a l'exposició de Perico Pastor.


Perico Pastor



Perico Pastor. El Poblenou torna a ser nou Del 12 al 15 de setembre de 2016. Portes Obertes | Museu Can Framis | Conversa i visita guiada amb l’artista: dijous, 15 de setembre, 17 h

Obra Perico
Perico Pastor (La Seu d’Urgell, 1953), pintor, dibuixant i il·lustrador, és l’ànima d’una guia vibrant i colorista que ens acompanya a través del territori emotiu del Poblenou de Barcelona, on l’artista té el seu estudi. Editat per l’Ajuntament de Barcelona, El Poblenou torna a ser nou. Quadern de viatge fixa gràficament la vitalitat d’un barri i en recorre els motius insígnia, de les arquitectures de memòria industrial i la rambla —centre social i cultural del barri— fins als nous espais de creació i la seva geografia oberta al mar. El Museu Can Framis acull, durant tres dies, una mostra d’aquest treball que es pot gaudir en una jornada de portes obertes i una conversa + visita guiada amb l’autor el dia 15 de setembre. 





És imprescindible reserva prèvia per a la trobada amb l’artista. Truqueu al 93 320 87 36 o envieu un correu electrònic a canframis@fundaciovilacasas.com.

http://www.fundaciovilacasas.com/es 
https://ca.wikipedia.org/wiki/Perico_Pastor_i_Bodmer 


 Continuarà... 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada