Cercar en aquest blog

dijous, 14 de juliol del 2016

Revetlla inaugural del Congrés d'Arquitectura 2016

dibuixos claudi



















Ens conviden a la :

REVETLLA INAUGURAL DEL CONGRÉS D'ARQUITECTURA 2016 

Data: 21/07/2016 – 19.30 h

L’acte, en format de revetlla estiuenca, comptarà amb molts punts d’atenció.


 
Per una banda, descobrirem la nova cara del vestíbul del Col·legi, especialment dissenyada pel Congrés. Aquesta adaptació pretén explicar el debat que s’estigui desenvolupant a través de la xarxa a mode de versió 1.0, així com donar-li espai d’interacció amb nous públics.


L’adaptació ha estat el resultat d’un concurs obert el passat mes de juny i executat durant les últimes setmanes. Els guanyadors del concurs i per tant executors de la proposta seran presentats al públic, així com també el primer premi ex aequo i l’accèssit, i se’ls farà entrega dels premis corresponents.

 
Per altra banda, explicarem les línies generals del congrés i de tot el procés que es vol desenvolupar durant aquests mesos, i que ja ha començat. Donarem la benvinguda a tothom i demanarem la vostra participació! Així mateix, comptarem amb diverses presencies insitucionals per acompanyar-nos en aquest moment inaugural. 


I, com no pot faltar en cap revetlla, comptarem amb música en directe en diferents formats, diferents photocalls (algun de molt sorprenent en un espai segur desconegut per la majoria, la terrassa!), varies marques oferint les seves begudes i refrescos… i esperem que l’esperit de festivitat de tots vosaltres!
Benvinguts a la revetlla! Benvinguts al Congrés!


Inscripcions: Registre i inscripcions als actes del Congrés  
Data: 21/07/2016 – 19.30 h
Lloc: COAC, Plaça Nova, 5, BARCELONA
Entitat: COAC



http://congresarquitectura2016.org/2016/06/11/revetlla-inaugural/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada