Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de juliol del 2016

XII Biennal Olot-Fotografia



dibuixos claudi















La XII Biennal Olot-Foografia és a punt d'inaugurar-se, tal com indica la informació que m'han eviat i que transcric a continuació:




Del divendres 29 de juliol al dissabte 27 d'agost tindrà lloc a Olot la XII Biennal Olot-Fotografia. La Biennal constarà de 55 exposicions que es repartiran en sèus publiques i privades d'Olot, Castellfollit de la Roca i aquest any com a novetat, Barcelona.


La Biennal s'ha ben guanyat el títol de Mostra Internacional ja que a part de fotògrafs de tot Catalunya i la resta d'Espanya, hi participen autors d'altres païssos europeus com França, Alemanya, Romania o sud-americans com Venezuela.
La mostra s'inaugurarà el divendres 29 a les 19:00 a l’Hospici i durant el divendres i dissabte es podrà assistir a les presentacions que faran de la seva obra alguns dels autors participants.


Aquest any com a novetat el divendres i dissabte hi haurà dos fotògrafs minuters recorrent els carrers del centre, practicant la tècnica de la fotografia química instantania a tothom que vulgui.


Durant la Biennal es concedirà la 5ª Beca Olot-Fotografia dotada amb 1.500€ a un dels autors participants en aquesta Biennal, destinada a produir una exposició inèdita que es presentarà l'estiu del 2017 a Olot.


La biennal s'acabarà el 27 d'agost celebrant a les voltes de la Plaça Clarà la fira d'autor, tot aprofitant el dia de la botiga al carrer.



Programació XII Biennal Olot-fotografia 2016

NOTA
Per participar als actes es necessari enviar un e-mail al info@olotfotografia.cat especificant en quins actes esteu interessats participar per poder fer la reserva.




Dijous  28 de juliol.
-22h Taller fotografia nocturna. A càrrec de Quim Dasquens. Preu 15€. Pels participants de la Biennal gratuït.


Divendres  29 de juliol.
- 19h Càmera minutera. Durant el divendres i el dissabte trobarem pels carrers de la ciutat i en els actes de la Biennal  la presencia de dos fotògrafs minuters que ens immortalitzaran aquest moments. Animeu-vos a fer-vos un retrat!


- 19h Inauguració oficial de la XII Biennal Olot-Fotografia 2016 a l’Hospici. Seguit de les presentacions individuals dels autors que exposen a l’hospici (tothom que vulgui podrà presentar-nos la seva obra en el lloc on la tingui, només cal fer la sol·licitud per poder reservar el vostre temps).


- 22.00h Sopar inauguració.  . Es necessari reservar, tothom que vulgui venir al sopar que ens ho confirmi per mail. Preu del sopar 20€
 

Dissabte 30 juliol
- 11h Taller cianotipia. A càrrec de Eva Lorente, de IEFC. A l'Església Vella de Castellfollit de la Roca. Preu 20€. Pels participants de la Biennal gratuït.

- 10h Presentacions individuals. De les col·leccions dels Claustres del Carme (tothom que vulgui podrà presentar-nos la seva obra en el lloc on la tingui, només cal fer la sol·licitud per poder reservar el vostre temps)

- 11h Visionats de  porfolis. A càrrec de Joan Ribó de IEFC. A la sala d’actes de l’Hospici ( condicions: 30 minuts  per persona. Cal presentar físicament de 10 a 20 fotos en paper corresponents a un màxim de dues o tres col·leccions. Cal fer reserva previa)

- 10h Càmera minutera Durant el divendres i el dissabte trobarem pels carrers de la ciutat i en els actes de la Biennal  la presencia de dos fotògrafs minuters que ens immortalitzaran aquest moments. Animeu-vos a fer-vos un retrat!

- 12h Continuació de les presentacions dels autors (tothom que vulgui podrà presentar-nos la seva obra en el lloc on la tingui, només cal fer la sol·licitud per poder reservar el vostre temps)

- 13.30h Dinar Es necessari reservar, tothom que vulgui venir al dinar, que ens ho confirmi per e-mail. Preu del dinar 20€. Seguit del Tortell fotogràfic en els  paratges del restaurant i amenitzat per les càmeres Minuteres

- 16.30h Taller transferències fotogràfiques, a càrrec de Lieya Ortega. A la sala d’actes del Hospici. Preu 20€. Pels participants de la Biennal gratuït.

- 19,30h Inauguració de les exposicions de l'Església de Castellfollit de la Roca.

- 22h Sopar  i entrega de premis. Al restaurant Els Catòlics preu 20€.  Es necessari reservar.



Diumenge 31 juliol
- 9h Sessió de nu. Com es de costum, es realitzarà una sessió de nu per un nº concret de participants, el preu de la inscripció es de 75€. amb el ja tradicional esmorzar inclòs. Mes info al info@olotfotografia.cat. Places molt limitades!



Dissabte -27 d’agost
-9h Fira d’autor les voltes de la Plaça Clarà (sector cafeteria l'Arcada). Tothom que ho desitgi pot oferir la seva obra. La organització posarà les taules i les cadires. No es poden presentar fotografies emmarcades. La fira s’acaba a les 20h. Preu 10€. Pels participants de la Biennal gratuït.


Per reserves i informació  info@olotfotografia.cat i al 609 728 418


 http://olotfotografia.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada