Cercar en aquest blog

dijous, 18 d’agost del 2016

Aixequem-nos i aneu-hi! a La Trastera

dibuixos claudi
La Galeria Sicart informa: 

Aixequem-nos i aneu-hi! és el punt de vista de 4 artistes vinculats a la Galeria Sicart sobre com a través de l’acció (Juna Pablo Ordúñez-Mawatres), la denúncia (Muu Blanco),  la mediació (Ro Caminal) o l’ironia (Levi Orta), es posa en relació l’artista amb el poder i la societat que l’envolta.
Comissari: Ramon Sicart


LA TRASTERA – Port de Segur de Calafell, al costat de la pista de bàsquet. SEGUR DE CALAFELL (Tarragona)


La creació artística, més enllà de la banalitat estètica, no és aliena a les situacions personals, socials i polítiques de la població més propera, i deixa constància, a vegades fins i tot pren partit, de les actuacions del sistema en contra dels interessos d’una majoria. A través  de les seves accions converteix  la denúncia, la reivindicació, la lluita, en producció d’obra,  i aquesta, en el millor dels casos, quedarà exposada davant els ulls tant dels administradors com dels administrats.
Davant la indolència generalitzada dels administrats d’aixecar-se, de protestar, de sublevar-se, l’administració sempre és àvida d’absorbir qualsevol crítica, no per a corregir els errors sinó per blindar millor els seus interessos.  Així l’artista, la majoria de les vegades,  es converteix en aliat del sistema i n’entra a formar part.



Dissabte, 20 d’agost de 2016
​​, 

 a partir de les 8 del vespre


MUU BLANCO (Caracas, Venezuela. 1966)  



RO CAMINAL  (Barcelona)




 JUAN PABLO ORDÚÑEZ – MAWATRES  (Madrid, 1986.)

LEVI ORTA  (Havana, Cuba, 1984)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada