Cercar en aquest blog

dimecres, 10 d’agost del 2016

El col.lectiu VIBRA en exposició

dibuixos claudi
A través d'en Manel Bielsa rebo, i publico, informació sobre la  próxima exposició del col.lectiu VIBRA al Museu Muncipal de Darnius.



El Museu Municipal de Darnius presenta del 12 al 21 d’agost l’exposició Vibració en el pla amb obres del col·lectiu d’artistes Vibra (Elena Casadevall, Esther Pi, JulietteMurphy, Mònica Campdepadrós, Petra Vlasman i Sarah Ma) i dels artistes convidats (antoniFederico, SaskiaSiebe i YannickVéder).
El 12 d’agost hi haurà la inauguració de l’exposició de dibuixos, fotos i gravats dels artistes del col.lectiu VIBRA! 
…. i la presentació de la Revista d’artista VIBRA! 
A les 19h al Museu Municipal de Darnius: vine i queda’t després a la festa…  a les 23h a la Plaça del poble amb DJ 
Artistes del col·lectiu VIBRA: Elena Casadevall, Esther Pi, Juliette Murphy, Mònica Campdepadrós, Petra Vlasman i Sarah Ma.
Artistes convidats: Antonio Federico, Saskia Siebe i Yannick Veder.
Mostra col.lectiva de dibuix on hi participen artistes multidisciplinaris, que s’uneixen per fer vibrar el suport bidimensional amb llenguatges plàstics diversos. A partir de diferents tècniques -dues de les tradicionals fins a d’altres d’experimentals- cada artista mostra el seu propi univers vibràtil, que alhora fa vibrar el suport immaterial de cada espectador, font de la percepció i interpretació.
El col.lectiu Vibra neix a l’Alt Empordà amb l’objectiu de crear un moviment actiu d’artistes contemporanis de la zona, difondre la seva obra tant a nivell individual com grupal i constituir una plataforma d’intercanvi d’idees i experiències (2014)
 http://ca.darnius.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada