Cercar en aquest blog

dijous, 13 d’octubre del 2016

Arqueologia al Museu de Lleida

dibuixos claudi



Copio contingut del correu que el Museu de Lleida m'acaba de fer arribar amb informació sobre un seminari relacionat amb l'arqueologia que et pot interessar conèixer!


Benvolgudes, benvolguts,

El Museu de Lleida i el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià organitzen el II Seminari ‘L’arqueologia com a recurs educatiu’, que es desenvoluparà entre el 18 d’octubre de 2016 i l’1 d’abril de 2017.

.
El seminari, adreçat a la comunitat docent, té l’objectiu de posar en valor totes les propostes educatives existents en l’actualitat adreçades al món escolar i que tenen l’arqueologia com a eina de transmissió de continguts. A més, té la finalitat de crear un grup de treball interdisciplinari que col·labori amb els tècnics del Servei Educatiu del Museu de Lleida en la creació  d’un nou itinerari educatiu.


Pel que fa als ponents de les diferents sessions, destaquen per ser especialistes i experts en la matèria. A banda de les xerrades, el seminari també compta amb una sèrie de sortides al territori, que complementaran la informació teòrica.

 







Marga del Campo copia


 http://museudelleida.cat/es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada