Cercar en aquest blog

divendres, 25 de novembre del 2016

Les incisions pictòriques de Bofill i Marsà

dibuixos claudi
En Jordi Bofill i en Josep Marsà inauguren la seva exposició "Incisions pictòriques", al Mas Pi Art de Verges,  el divendres 3 de desembre a les 8 del vespre, i jo, que he tingut el plaer de fer un petit text de presentació, m'en faig ressó en aquest nou post de meu blog.
 
 
obra Bofill-Marsà

 EXPOSICIÓ
JORDI BOFILL & JOSEP MARSÀ

"INCISIONS PICTÒRIQUES"
Unes INCISIONS LITERÀRIES per a les INCISIONS PICTÒRIQUES
Per , com a mínim, quatre motius, sento un autèntic gran plaer de presentar-vos l’exposició “Incisions pictòriques”,  de Jordi Bofill i Josep Marsà, al Mas Pi Art de Verges.  
El primer motiu és el propi espai expositiu, tant per la seva particular atmosfera, com perquè també el vaig ocupar com a artista en un passat no gaire llunyà, i recordar-ho  em resulta  sempre entranyable.  
El segon és que amb un dels artistes, en Jordi Bofill, he col.laborat en projectes plàstics diversos, amb resulats sempre espectaculars, com  igualment d’espectacular haig de qualificar que sigui ell qui, justament, torni a gestionar, com a comissari, les exposicions i actes culturals diversos d’aquest espai que connecta, de manera ben natural, art i gastronomía, en la seva expressió més sentida.
El tercer és que amb l’altre artista, en Josep Marsà, també he compartit, en dinámica col.lectiva, alguna experiència pictórica que, per excepcional, no podré oblidar mai, com també recordaré sempre el caràcter  autèntic de la seva pintura, sincera com ell mateix, i nítida com la seva propia filosofía vital.
I el quart, i últim motiu, és que aquesta  exposició certifica l’empremta profunda que els  creatius esperits vagarosos d’aquests dos artistes s’han deixat mutuament, fins al punt de generar incisions pictòriques evidents sobre la superficie d’una tela pintada , que és,  en realitat, la perllongació natural de les seves pells, especialment sensibles a la subtil presència d’una realitat etèria que només el seus ulls  poden percebre, i els nostres també, quan, finalment, la pinten.
Claudi Puchades
Sant Pol de Mar, novembre 2016.
CRUÏLLA CTRS. TORROELLA DE MONTGRÍ - CTRA. LA BISBAL.
C/ BAIX EMPORDÀ Nº 20
17142. VERGES (GIRONA)
TELF:  972780612

  L'exposició serà presentada per Marta Silvestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada