Cercar en aquest blog

diumenge, 4 de desembre del 2016

Quim Domene exposa a Vic

dibuixos claudi
Transcric contingut del correu que he rebut amb informació sobre l'exposició de Quim Domene a la Galeria El Carme Vic, de Vic.


Quim Domene presenta del 2 de desembre al 14 de gener Entre el soroll i la calma a el Carme Vic, galeria d’art, de la Rambla Davallades, 21 de Vic.

QUIM DOMENE

Entre el soroll i la calma


“Quim Domene, tanca el cicle de la nostra programació d’annexió a l’esdeveniment “Vic Ciutat de Cultura Catalana 2016″ amb aquesta exposició individual de pintura. La seva obra i trajectòria artística és prou coneguda i reconeguda dels aficionats i col·leccionistes que visiten regularment la nostra galeria (cinc exposicions individuals en els últims 10 anys, i amb èxits notables). Quim Domene com recordareu durant aquest trajecte en comú, ens ha mostrat també a més de la pintura i escultura, instal·lacions (amidades a les nostres sales) de singular creativitat i potent impacte de contingut i visual, així com d’un senzill muntatge, però conformant un resultat agradable i delicat. Quim, gràcies per què la teva il·lusió i dinamisme ajuda a estimular la nostra vocació, i reafirma la utilitat del nostre treball de divulgació”. 
Mita Homs, directora de la galeria.

EL CARME VIC
GALERIA D’ART


Del 2 de desembre de 2016 al 14 de gener de 2017
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada