Cercar en aquest blog

dissabte, 28 de gener del 2017

Taller de creació al Museu Abelló

dibuixos claudi
El Museu Abelló de Mollet ens proposa participar en el taller de creació "De l'acció a la ficció (i viceversa)", a càrrec de Sergi Selvas, el dia 4 de febrer:


 De l’acció a la ficció (i viceversa) . 

Taller de creació que proposa una metodologia basada en la traducció de formats i idees compartides des del text, al dibuix, la imatge i la performance.


A partir de la traducció de textos en dibuixos, aquests en imatges, en vídeo, i finalment en accions, es proposa als participants treballar sobre un mètode que permeti generar una consciència col·lectiva del procés de creació.


És possible establir uns criteris comuns que permetin generar un llenguatge comú i alhora, obert i mutable? Com des de la interacció de les diverses subjectivitats, és possible arribar a un consens que faciliti una construcció col·lectiva de noves narratives i nous llenguatges artístics?


Aquest és doncs un taller pràctic de creació conduït amb objectiu de produir una acció individual o col·lectiva al final del dia, treballant amb diversos formats i pràctiques, experimentant noves formes de veure i produir projectes artístics.


activitat gratuïta
inscripció prèvia
museuabello@molletvalles.cat

Horari: de 11h 14h
i de 15h 18h
(6 hores)
Centre: Museu Abelló, Mollet

Fundació Municipal Joan Abelló
Berenguer III, 122
08100 Mollet del Vallès


     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada