Cercar en aquest blog

dilluns, 23 de gener del 2017

Trasmediterránea

dibuixos claudi
 El Museu Marítim de Barcelona informa:

Acte d'inauguració de la nova exposició:
TRASMEDITERRÁNEA (1917-2017)
 
 
Dia: dijous, 26 de gener de 2017 a les 19.30h
Lloc: Naus de les Drassanes - Museu Marítim de Barcelona
Dates de l’exposició: A partir del 27 de gener de 2017
Horari de l'exposició: De dilluns a diumenge, de 10 a 20h
 


 
El Museu Marítim de Barcelona és el marc escollit per la Compañía Trasmediterránea per celebrar els cent anys de la seva fundació amb una exposició que vol submergir el visitant en la història de la companyia. 
 Aquesta exposició, primer acte de la celebració del centenari de Trasmediterránea, només es podrà veure al Museu Marítim de Barcelona. La companyia assenyala així la importància de Barcelona en la seva història, com a ciutat fundacional. 

La presentació de l’exposició se celebrarà el proper dijous 26 de gener a les 19.30h. A l’acte hi assistiran el Sr. Jaume Ciurana, representant de la Diputació de Barcelona, que ostenta la presidència del Consorci de les Drassanes Reials i el Museu Marítim de Barcelona; el Sr. Jorge Vega-Penichet, President de Trasmediterránea, i el Sr. Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona.

El Museu Marítim de Barcelona recorrerà la història de Trasmediterránea a partir del 27 de gener de 2017 amb una exposició que combina recursos de gran format, grans xemeneies de bucs i fotografies a mida real dels espais interiors de les naus, amb peces de les col·leccions de la Compañía Trasmediterránea i del Museu Marítim de Barcelona.


www.mmb.cat
www.facebook.com/MuseuMaritimdeBarcelona
@MuseuMaritim





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada