Cercar en aquest blog

diumenge, 12 de febrer del 2017

El bosc de Can Deu

dibuixos claudi














Publico un nou comunicat de la Fundació Sabadell 1859:




L’Espai Cultura inaugura una exposició que retrata i explica el procés de recuperació del bosc de Can Deu

  
Organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i  BBVA CX, es tracta d’un projecte coordinat per la Fundació Bosch i Cardellach.
  • La mostra, que s’inaugura el 15 de febrer i romandrà oberta fins el 16 d’abril, ajudarà a conèixer amb detall el pla de reforestació activat arran de la gran ventada de 2014.
  • La vessant divulgativa es complementa amb una altra d’artística, a través dels dibuixos i pintures de Josep Madaula, que va retratar «in situ» els efectes del temporal.
  •  
  •  
L’EXPOSICIÓ: EL BOSC DE CAN DEU. EL TEMPS DE LA NATURA"El bosc de Can Deu. El temps de la natura", organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX, és una exposició sobre els efectes de les ventades de desembre de 2014 al bosc de Can Deu.


Explica amb detall el pla de recuperació que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 està duent a terme i ajuda a entendre les dificultats que planteja un procés com aquest, inevitablement lent, que requereix anys d'esforç i persistència.



A través de plafons explicatius i diferents audiovisuals es pot copsar l'abast dels efectes de les ventades i les actuacions d'urgència efectuades des del minut zero. Es pot conèixer el desenvolupament i les recomanacions de la Comissió Tècnica que va prendre l’encàrrec de projectar un pla de recuperació, en base a una diagnosi profunda. Es veu en quina fase es troba aquest procés de regeneració del bosc i quins són els resultats dels treballs realitzats fins ara.


Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Telf. 937 259 522 - 667 169 484


http://www.fundaciosabadell.cat/ 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada