Cercar en aquest blog

dimarts, 28 de febrer de 2017

TAPAS. Spanish Design for Food

dibuixos claudi
El Museu del Disseny de Barcelona es manifesta:
Dimecres 8 de març, a les 11.30h a la Sala B del Museu del Disseny (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38) es presentarà l’exposició temporal «TAPAS. Spanish Design for Food» comissariada per Juli Capella i organitzada per Acción Cultural Española (AC/E) i el Museu del Disseny de Barcelona.


«TAPAS. Spanish Design for Food» explora la interacció entre el disseny i la gastronomia, se centra principalment en els últims vint-i-cinc anys, tenint en compte la influència i el pes de la tradició popular. «TAPAS» pretén ser una degustació, una mirada transversal que inclou àmbits variats d’aquesta interacció del disseny amb el menjar. Aplega més de 250 peces, acompanyades de vídeos i fotografies, que relacionen el món de la cultura material de l’alimentació amb la història, l’arquitectura, l’interiorisme i el disseny industrial i gràfic. 


Al Museu del Disseny, l’experiència es complementa amb un ampli programa d’activitats paral·leles com el cicle de diàlegs entre reconeguts xefs i dissenyadors que comptarà amb Ferran Adrià i Luki Huber, Jordi Roca i Andreu Carulla o Javier Bonet i Martí Guixé.

 
La mostra es podrà veure entre el 9 de març i el 21 de maig de 2017, i tindrà entrada gratuïta
La inauguració es farà el mateix 8 de març a les 19.30h
1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    ResponElimina