Cercar en aquest blog

divendres, 28 d’abril del 2017

Isidre Manils exposa a Sant Joan de les Abadesses

dibuixos claudi
Recullo contingut del correu que m'ha enviat la Natàlia Chocarro referent a l'exposició "Ficcions" de l'Isidre Manils:


El pintor Isidre Manils exposarà la seva obra a l’Espai Art l’Abadia.


La mirada cinematogràfica d’Isidre Manils (Mollet, 1948) s’instal·la a partir del proper dissabte, dia 6 de maig, a l’Espai Art l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. Circumscrita en el programa Itiner’Art de la Fundació Vila 
Casas i comissariada per Natàlia Chocarro, la mostra aplega una selecció de treballs, on la mirada esdevé protagonista. “Mirar – afirma la comissària-, implica endinsar-se en les vísceres d’allò que resta ocult rere l’ombra d’una presència, la forma sostinguda que emergeix a la superfície o que es fon en ella, perquè és justament allà, en la realitat com en el somni, on es diposita la presència del món; només el pensament, és a dir, la mirada, poden aconseguir desvetllar-la”. 
 

En aquest sentit, l’exposició proposa punts d’encontre entre els treballs elaborats en la dècada dels 80 – on s’intueix el desdoblament de la mirada vers el món pictòric i cinematogràfic- i la primera dècada de l’actual segle amb treballs on la imatge ha estat mimetitzada amb la gran pantalla. 


La inauguració tindrà lloc el mateix dissabte 6, a les 18 hores, i comptarà amb la presència de l’artista, de la comissària, i de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, Montserrat Tallant. L’horari de visita és de dilluns a dissabte, de 10 a 14, i de 16 a 19 hores, i els diumenges, de 10 a 14 hores. 


Del 6 de maig al 16 de juliol de 2017
“Ficcions”, exposició d’Isidre Manils, de la col·lecció Fundació Vila Casas
Espai Art l’Abadia – Palau de l’Abadia

L’exposició romandrà oberta al públic, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenge de 10 a 14 h.


Natàlia Chocarro Bosom
Cap de premsa i comunicació i adjunta direcció d’art
Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona
nchocarro@fundaciovilacasas.com

Manils
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada