Cercar en aquest blog

dimarts, 30 de maig del 2017

Acció tèxtil al claustre

dibuixos claudi
Copio contingut del correu de la Sílvia Ventosa Muñoz  relacionat amb una particular acció tèxtil:Estimats, estimades

Ens trobem al Monestir de Pedralbes? El dia 10 us convidem a un passeig i arribar al Monestir, per fer una

Fins aviat!

Sílvia Ventosa Muñoz
Col·lecció Tèxtil i de Moda
Museu del Disseny de Barcelona
Institut de Cultura

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
08018 - Barcelona
Tels. 93 256 68 00 (centraleta) / 93 256 68 20 (directe)
                 El dia 10 DE JUNY 2017 i amb motiu del Dia Mundial de Teixir en Públic: “Teixim per desfer reixes” al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes de Barcelona.


El dissabte 10 de juny de 10 a 14 h celebrem el Dia mundial de teixir en públic (World wide knit in Public Day) i volem que hi participis!!!.

El Monestir de Santa Maria de Pedralbes de Barcelona acull una cita oberta a tothom i compromesa amb la seva història: una convocatòria on transformarem les reixes a través de l’acció de teixir.

Sota el lema “Teixim per desfer reixes”, el Monestir de Pedralbes i el col·lectiu LabArt, amb la col·laboració de Lanas Katia, fan una acció utilitzant el punt de mitja o ganxet per transformar les reixes del monestir. 
Teixir es una acció col·lectiva que servirà per donar visibilitat a la història de les dones, i també a les labors callades que elles feien dins de la clausura.

Com a gran atractiu de la trobada, el Monestir de Pedralbes oferirà dues visites guiades gratuïtes per conèixer la seva història a les 10 h i a les 12 h del migdia.


El Monestir de Pedralbes és un monestir de clarisses fundat el 1326 per la reina Elisenda de Montcada. Gairebé set-cents anys després de la seva fundació, s’erigeix com un testimoni ben viu de la història de les dones que hi han viscut. Travessar els seus murs representa endinsar-se en un espai ple de bellesa i
descobrir el ric patrimoni arquitectònic i artístic que preserva.LabArt és un col·lectiu compromès i sense ànim de lucre que reivindica el craftivisme i que defensa aplicar les habilitats manuals a un desig de canviar el món, amb un aire de contemporaneïtat.


Què haig de fer si hi vull participar?
• Inscriu-t’hi de manera gratuïta en aquest enllaç
(http://monestirpedralbes.bcn.cat/ca/activitats/diades/dia-mundial-de-teixirp%
C3%BAblic-%E2%80%9Cteixim-desfer-reixes%E2%80%9D)
• Indica si vindràs a la visita guiada a les 10 o 12 h del matí.
• No cal que portis llanes ni agulles, t’hi esperem!
• Vine, de 10 a 14h i fes una acció per una causa justa.
Contacte: press@divebcn.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada