Cercar en aquest blog

dilluns, 8 de maig del 2017

Veure i tocar

dibuixos claudi
Copio contingut del correu del Museu Marítim de Barcelona relacionat amb la seva próxima exposició "Veure i tocar".  
  El Museu Marítim de Barcelona acull l’exposició:
VEURE I TOCAR. 25 anys del museu tiflològic de l’ONCE
 
 
Inauguració: dilluns 15 de maig de 2017 a les 19h

Dates obertura públic: del 16 de maig a l’1 de juny de 2017
Horari: de 10 h a 20 h tots els dies de la setmana
Lloc: Naus de les Drassanes
Preu: 10€ (inclou entrada al Museu i totes les exposicions temporals)
    • El Museu Marítim de Barcelona presenta una mostra que recull la història i una mostra de la col·lecció del museu tiflològic de l’ONCE

• L’exposició reuneix fins a 32 peces, quadres, fotografies, escultures i maquetes, a més d’estris relacionats amb la Tiflologia
 
 
El Museu Marítim de Barcelona inaugurarà el proper 15 de maig l’exposició itinerant que celebra els 25 anys del Museu Tiflològic amb la col·laboració de l’ONCE, que es podrà visitar al Museu fins l’1 de juny.
  L’exposició inclou fins a 32 peces, dividides entre: maquetes que permeten conèixer l’arquitectura de grans edificis com els Palaus Àrabs de l’Alhambra (Granada); obres realitzades per persones ceges o amb discapacitat visual greu, i obres que els visitants podran també tocar com escultures. 
  El Museu Tiflològic de l'ONCE
El Museu Tiflològic (http://museo.once.es) és un espai accessible a tots els públics, on es fan servir, com a canals d'entrada de la informació, el tacte i l'oïda, al costat del tradicional de la vista. A les seves sales es mostren quatre col·leccions: la de maquetes de monuments arquitectònics, la d'obres d'artistes amb discapacitat visual greu, la de material tiflològic i la de llibres en braille i altres sistemes d'escriptura anteriors a la creació de l'ONCE.
 


Es va inaugurar el 14 de desembre de 1992 i és un espai concebut perquè els seus visitants puguin veure i tocar les peces exposades, encara que el que realment el fa original i únic és el fet de ser un museu que neix per decisió dels seus usuaris i dissenyat per aquests a la mesura de les seves necessitats.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada