Cercar en aquest blog

dimarts, 12 de setembre del 2017

Acufènia

dibuixos claudi








Transcric contingut del correu que ens informa de la mostra d'experimentació sonora i visual Acufènia que es farà el dia 30 de setembre a Can Ginebreda:

Ameba Associació Cultural presenta


 

Acufènia
Mostra d'experimentació sonora i visual

al Bosc de Can Ginebreda.


Acufènia és una mostra de grups i músics solistes amb una àmplia trajectòria dins el món de l'experimentació sonora, que durant unes hores en un entorn natural i màgic com és el Bosc de Can Ginebreda, ens aproparan a altres límits de la música, amb el suport de visuals.



Set hores de música i vídeo ininterrompudes amb un cartell de luxe, menjar a preus populars del Restaurant Art-Cuina i un entorn ideal per deixar-nos endur pels sons i les imatges dels artistes que ens acompanyen: la música sideral d’Ivan Telefunken, la fantasia del Florenci Salesas, l’electro-folk-dadà de l’Eli Gras, l'antipianisme del Xavi Lloses amb el suport visual de l’Alex Pallí, la contundència i l'humor d'en Ramon Faura amb el seu projecte electrònic Yak42, el free noise de Pablo Selnik, J. Savagge (25HOMBRES) i Albert Amón.
A les visuals, Joan Gol.
I també podrem contemplar l’escultura cinètica Dansa tèxtil de Gemma Ramírez i FADE_lab



Acufènia - Mostra d'experimentació sonora i visual.
Artistes participants: Ivan Telefunken, Florenci Salesas, Eli Gras, Xavi Lloses & Alex Pallí, Yak-42, Pablo Selnik-J. Savagge-Albert Amon, Joan Gol, Gemma Ramírz i FADE_lab.
  • Dia i hora: 30 de setembre de 2017, de 19 a 2 hores.
  • Lloc: Restaurant Art-Cuina, Bosc de Can Ginebreda, Porqueres, Girona.
  • Bo d’ajut: 5 €.
Accions: actuacions d’experimentació sonora, vídeo projeccions, escultura cinètica.
Serveis: parquing gratuït amb places limitades (es recomana puntualitat), menjar i beure a preus populars.


1 comentari: