Cercar en aquest blog

dissabte, 30 de setembre del 2017

Bianyal 2017

dibuixos claudi
 
L'Associació Binari informa: 


Benvolguts,
 
És un plaer anunciar que els dies 14 i 15 d'octubre tindrà lloc la Bianyal 2017.
 
. Els artistes que duran a terme intervencions seran: Rafel G Bianchi, Tom Carr, Anna Dot, Marc Larré, Èlia Llach, Pere Noguera i Ariadna Raventós.
 
    
Itinerari: En aquesta tercera edició es visitaran les masies de la Coromina i el Molí d'en Solà, les esglésies romàniques de Sant Martí del Clot i de Sant Pere Despuig, la vall de la riera de Santa Llúcia i la roureda monumental de la Torre.
 

Les dates i horaris dels itineraris són: dissabte, dia 14 d’octubre, a les 10'30 h i a les 16 h i diumenge, dia 15 d’octubre, a les 10'30 h. El preu de les inscripcions és de 10€ i us podeu inscriure per correu electrònic a l’adreça administracio@valldebianya.cat, per telèfon al número 972290933 i, personalment, a les oficines municipals de l’Ajuntament de la Vall de Bianya. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció. El pagament es durà a terme en el mateix moment de començar la visita.
El punt de trobada és a la casa de colònies la Coromina
 
 
Com a complement de la Bianyal, el dissabte14 de setembre, a les 20 h, hi haurà un concert de Mazoni a l'església de Santa Margarida de Bianya (entrada gatuïta). 


Per a més informació de l'edició d'enguany: AQUÍ.
 
 

Si voleu saber com va ser l'anterior edició cliqueu AQUí o feu un cop d'ull a aquest vídeo-resum.
 
 
Us hi esperem!
Associació Binari
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada