Cercar en aquest blog

divendres, 22 de setembre del 2017

Dibuixos d’escultor, Lluís Blanc

dibuixos claudi
Àmbit Galeria d'Art ens informa de la seva próxima exposició dedicada a Lluís Blanc:



LLUÍS BLANC
“DIBUIXOS D’ESCULTOR”

Obres Blanc


ÀMBIT Galeria d’Art obre temporada participant al Barcelona Gallery Weekend, amb l’exposició dels marbres de Lluís Blanc “dibuixos d’escultor”. Elprojecte representa un pas més en el treball d’investigació de la matèria que Lluís Blanc ha estat desenvolupant al llarg dels seus quaranta anys de trajectòria. Blanc presenta un treball que culmina en certa mesura en l’eliminació de la forma escultòrica mateixa.


La bidimensionalitat recercada mitjançant aquest subtil treball sobre superfícies planes representa d’una banda el retorn de l’artista a l’essència del seu treball ideal d’escultor, el dibuix i l’esbós, i, de l’altra, resta protagonisme a la tridimensionalitat, a les llums i a les ombres, que per Blanc han acabat exhaurint la seva expressivitat.


Deixant definitivament la paraula a la matèria, Blanc eleva a un dramatisme líric les seves intervencions mínimes sobre el material en forma de senzills plecs, forats i esquerdes. Essències de baixos relleus que esdevenen també metàfores corporals d’una “escultura feta carn” (J. Vidal, 2007) en la qual les intervencions prenen formes de ferides sobre la pell de la pedra.


Desitgem que aquesta exposició desvetlli el vostre interès i confiem que podrem saludar-vos personalment en el decurs de la inauguració. Per a més informació sobre l’exposició, no dubteu a posar-vos en contacte amb la galeria.


Títol: DIBUIXOS D’ESCULTOR
Tècnica: escultura marbre
Artistes: Lluís Blanc
Preview professional: 28 de setembre de 15.00 a 19.00 h
Inauguració: el 28 de setembre del 2017 des de les set de la tarda
Dates exposició: del 28 de setembre fins al 3 de novembre del 2017
Horari: de dimarts a dissabte, de 10.00 a 15.00 h i de 16.00 a 20.00 h
Lloc: ÀMBIT Galeria d’Art, Consell de Cent, 282 08007 Barcelona
Tel.: (34) 93 488 1800 ambit@ambitgaleriaart.com www.ambitgaleriaart.com

www.ambitgaleriaart.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada