Cercar en aquest blog

dilluns, 18 de setembre del 2017

Pinzellades radiofòniques

dibuixos claudi






Torno a  deixar que la  Pepa Ventura i Altayó del Museu Abelló de Mollet del Vallès ens comenti novetats interessants que connecten aquest museu amb la ràdio:

Benvolguts amics i amigues,

Aquesta tardor encetem una col·laboració setmanal amb l’emissora Ràdio Mollet per donar a conèixer la col·lecció del Museu. Es tracta de l’espai “Pinzellades” que s’emetrà cada dimarts a 2/4 de 10 del matí, dins del magazine matinal “Posa’t les piles”. L’espai, d’uns 10 minuts de durada, està conduit pel jove Marc Vizcaíno i compta amb la col·laboració dels Serveis Educatius del Museu. Cada setmana es parlarà d’una peça de la col·lecció Abelló, se’n farà una descripció i es parlarà de l’obra, el seu autor, l’origen, curiositats, etc. 



Us convidem a escoltar el primer “Pinzellades”, demà dimarts 19 de setembre, en què l’historiador de l’art Jorge Septién, membre dels Serveis Educatius, ens parlarà del quadre “Matilde Rouvière”, de Carles Pellicer, una de les peces que han estat incorporades recentment a l’exposició permanent del Museu.



Podeu sintonitzar Ràdio Mollet al 96.3 de la FM o bé escoltar el programa en directe a www.radiomollet.com. Si preferiu escoltar-lo en qualsevol altre moment, el web de l’emissora us permet descarregar el podcast de tots els seus programes.




Esperem que gaudiu de l’audició.

Salutacions

Pepa Ventura i Altayó
Fundació Municipal Joan Abelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada