Cercar en aquest blog

dijous, 2 de novembre del 2017

La ciutat neutral. Barcelona 1911-1920

dibuixos claudi
Albertí Editor informa:


 


Ens plau d'informar-vos de la novetat editorial d’Albertí Editor coeditada amb l'Ajuntament: "La ciutat neutral. Barcelona 1911-1920". El text va acompanyat amb 303 imatges.

Cordialment
 
 
Autor: Ròmul Brotons      SUMARI           PREFACI          CAPÍTOL
El 1914 esclatà la Primera Guerra Mundial, el Regne d'Espanya es declarà imparcial i Barcelona esdevingué neutral Aquell fet proporcionà a la ciutat una herència caòtica i virulenta amb personatges tenebrosos que hi transitaven però, malgrat tot, la ciutat millorà, s'engrandí i evolucionà cap un futur incert.
Es tracta de deu anys imprescindibles per comprendre la ciutat actual, que tot just s'anunciava, un període ple de novetats però també de contradiccions que els barcelonins s'esforçarien a superar.


 
IL·LUSTRACIONS:
- 107 dibuixos i anuncis de l'època
- 176 fotografies històriques
- 6 plànols originals
-14 quadres temàtics

230x230 mm / 208 pàgines


 
Autor: Ròmul Brotons (Barcelona 1957) escriptor, editor, dissenyador gràfic i il·lustrador. És autor d'El triomf de la imaginació. 60 invents que han canviat el mónEstimats Reis Mags. 35 jocs i joguines per recordarL’increïble vestit minvantParcs d’atraccions de Barcelona, Més lleugers que l'airePersonatges populars, excèntrics i curiosos de Barcelona300 anys de lluitaLa ciutat captiva, La ciutat expansiva, La ciutat trasbalsada i La ciutat neutral.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada