Cercar en aquest blog

dissabte, 4 de novembre del 2017

S'inaugura l'Espai Hybris

dibuixos claudi
La meva filla, Violeta, que hi participa com a artista, m'ha informat que demà s'inaugura l'Espai Hybris com a nou Centre Cultural de l'Hospitalet de Llobregat, i jo, que hi penso anar com a espectador, l'hi dedico ara aquest post, a tall informatiu, a les portes de tan esperada inauguració:


Inauguració Espai Hybris - Donde sucede la creatividad, demà, diumenge, 5 de novembre, a partir de les 12 del migdia.

Ha arribat el dia! Després d'uns mesos de transformar un magatzem ruinós en el nostre local, estem encantats de convidar-vos a la inauguració de l'Espai Hybris.


Hi haurà vermut, música, una exposició col·lectiva i algunes sorpreses. Us anirem informant de tot el que passarà a mesura que s'apropi el dia de la inauguració.

"Hybris és el resultat d'un estat d'ànim comú que reivindica un espai per a la creativitat, el joc i l'intercanvi; un espai per a l'aconteixement i l'espontaneïtat on identificar-se i reconèixer-se un mateix, fugint de l'homogeneïtat, l'excessiu càlcul i la mercantilització propis dels circuits culturals i econòmics convencionals.
El col.lectiu Hybris emergeix com una plataforma catalitzadora d'inquietuds creatives on col•lectivitzar coneixements i experiències, que té com a finalitats la creació artística, el pensament crític i la difusió de la cultura.Hybris és un col.lectiu obert a la participació que té com a objectius l'empoderament i el sentiment de pertinença."
  • Hybris es comerse el postre antes que la verdura,
    lamer la salsa del plato, perder la compostura.
    Leer en voz alta y reírse muy fuerte,
    bañarse desnuda en un río muy frío
    y gritar ¡ECO! en la boca del metro.

Rafael Campalans, 7, baixos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada