Cercar en aquest blog

dilluns, 25 de desembre del 2017

La Sara Dalmau en exposició

dibuixos claudi
La Marta Hernández Jódar em proposa visitar la nova exposició de la Sara Dalmau:


Benvolguts col·legues,

Us enviem informació sobre l’exposició HYPATIA: DONA I SENY, que es podrà visitar al Monestir de Santes Creus durant aquest mes de desembre. I al gener 2018 es traslladarà a l’Ateneu de Barcelona.

 Els llenços utilitzat per l’autora, Sara Dalmau, en les pintures són dogues de roure de velles botes de vi, que gràcies al tartàric que les recobreixen després d’haver guardat vi durant tants anys, els hi donen una textura especial per ser pintades.

Us convidem a visitar-la i us animem a ajudar-nos a fer-ne difusió.

Moltes gràcies!


Marta Hernández Jódar
Comunicació Sara Dalmau



HYPATIA: DONA I SENY





Admirar l'impossible i retre-li honor és el que vull fer en aquesta nova exposició. No només en aquest garbuix que són les matemàtiques i el brillant saber d'aquesta dona sàvia i antiga, sinó també en aquesta perseverança que suposa anar desgranant la incògnita per obtenir un resultat.



Perseverança, perquè obtenir un resultat és una actitud, si em permeteu, molt femenina, que va lligada a separar, a ull, el contingut d'un sac de patates en quatre piles, perquè et duri un mes, tot i que, potser, tècnicament, no és sàpiga dividir ni que és la microeconomia. O en agafar només dues monedes, enlloc de tres, del moneder, tot i que les corbes de l'estalvi per càpita anual no hi ha qui les entengui.

Admirar l'impossible és veure com cada dia, fent malabars i aplicant fórmules incomprensibles, ens en sortim o treballem per fer-ho, posant'hi a més poesia.





Us estimo tendint a l 'infinit.
Sara Dalmau




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada