Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de desembre del 2017

Mira’m i emociona’t

dibuixos claudi
Copio contingut del correu que m'ha enviat en Martí Rom referent a a la inauguració de la col.lectiva “Mira’m i emociona’t” a la qual hi participa amb les seves habituals escultures....i com que la inauguració era avui mateix només puc dir-te que la pots veure fins al 15 de gener.


 Amics i amigues,
 
           Us convido a la inauguració de l’exposició de
 
              Nadal  “Mira’m i emociona’t”  a la Sala
 
           Ronda Barcelona, C/. Consell de Cent, 382,
 
           el dia 20 de desembre a les 19:30 h. 
 
           Romandrà oberta fins el 15 de gener de 2018.
 
 
 
           Espero que ens puguem veure.
 
“El jove faune” de Martí Rom
 
 

Aquesta és la primera edició de "Exposició de Nadal: MIRA'M i Emociona't", que s'inaugurarà el dia 20 de desembre a les 19.30 h. Compta amb la participació de 22 artistes que mostren dos peces representatives del seu treball, una de les quals és una obra gràfica o original sobre paper en diferents formats.
 
 

Hem seleccionat  autors que estan configurant la imatge del nostre espai, juntament amb d'altres que anirem presentant en properes exposicions, participen també en aquesta edició convidats de prestigi que completen la diversitat de tècniques i tendències.


En aquesta edició pretenem donar rellevància al paper com a suport material de l'obra.



El paper, aquest material especial que al llarg dels segles ha servit com a suport perdurable de les grans obres dels artistes plàstics, ens ha permès reviure la història i la sensibilitat de la societat del seu temps.



Els dibuixos i els gravats s’han fet servir també com a demostració d’afecte en un regal, o han decorat parets en una col·lecció personal que, passant de generació en generació, ha contribuït en molts casos a afegir al valor plàstic, un valor cultural i una revaloració econòmica.



Aquesta exposició ens obre una finestra a la iconografia de la nostra època. S’han escollit 22 artistes de diferents estils, de trajectòries reconegudes, així com nous valors amb un treball ja consolidat, que ens ofereixen un panorama visual de l’art de finals del segle XX i del XXI. S’ha fet una acurada selecció de l’obra d’aquests artistes, per tal que el públic gaudeixi de l’art. En cas d’interès per una obra en concret, serà possible comprar-la i endur-se-la tot seguit.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada