Cercar en aquest blog

dimecres, 14 de febrer del 2018

Premi Art Situacions ARCOmadrid 2018

dibuixos claudi
Rebo, i transmeto immediatament, informació sobre el Premi Art Situacions ARCOmadrid 2018:





PREMI ART Situacions ARCOmadrid 2018

PREMIO ART Situacions ARCOmadrid 2018, ART EMERGENT II


La Garriga, 14 de febrer de 2018.- Un any més, ART Situacions forma part d’ARCOmadrid, una de les fires més prestigioses d’art contemporani internacional, sempre innovadora i en constant investigació.

És un premi d’iniciativa privada que estimula la creació artística internacional, unint l’art i la cultura, junt amb el desenvolupament de la ciència i la tecnologia.


Es convoca el PREMI ART Situacions ARCOmadrid 2018, ART EMERGENT II, dotat amb 15.000€. L’obra premiada serà seleccionada d’entre les exposades a la fira per un comitè de professionals composat per Lorena Martínez de Corral, historiadora de l’art i comissària independent, i Ilaria Gianni, comissària i escriptora. L’obra guanyadora s’incorporarà a la col·lecció d’ART Situacions.


El premi es lliurarà el dijous 22 de febrer, a les 16.00h, a la Sala 37 (Pavelló 9, stand 9H28). Comptarà amb la participació del comitè de selecció, del Sr. Carlos Urroz, Director d’ARCOmadrid, de la Sra. Pilar Forcada, Directora d’ART Situacions, i del Sr. Marcel Pascual, Director d’Honda – Greens Power Products.



Direcció:
Pilar Forcada
Patrocini:
Marcel Pascual



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada