Cercar en aquest blog

divendres, 16 de març del 2018

El cicle expositiu Empordoneses 2018

dibuixos claudi
Via Manel Bielsa, rebo informació puntual del cicle expositiu Empordoneses 2018:


El cicle expositiu Empordoneses 2018 continua la seva marxa i demà,  dissabte, 17 de març, durà a terme una doble inauguració d'exposicions.

  • A les 18 hores, inauguració de la instal·lació pugen les temperatures de l'artista Ramon Fort al Museu del Joguet de Catalunya, a Figueres. (aquí).
  • I a les 19 hores, inauguració de l’exposició col·lectiva Sota Terra a l’Espai d’Art l’Aljub (baixos de la Sabateria Falgarona de Figueres). (aquí). Els artistes participants en aquesta col·lectiva són Rafa Villalón, Sufyan Boussettaoui, Joan Falgarona i Wäwä.
  • Totes dues exposicions es podran visitar fins al 17 d’abril.

    Com cada any, hi ha un fil conductor creatiu per a tots els participants, que en aquesta edició 2018, és el ‘canvi climàtic’ atesa la situació d’emergència mediambiental que viu el nostre planeta. Per això, tots els participants reflexionen  sobre el canvi climàtic en qualsevol de les seves diferent perspectives: ja siguin les causes o els efectes, els culpables o les víctimes, des de la crítica o des de les possibles solucions, amb una visió de macro-escala global o de micro-escala local, negant-lo o contrastant-lo... La idea, com sempre, és que els creadors inspirin amb aquest punt de partida, i a través de la tècnica amb la qual treballin (pintura, escultura, fotografia, instal·lació, perfomance, etc.), generin les peces que presenten a la mostra.

     Per a més informació:

    Pilar Farrés (coordinadora)  //  Tel. 689 51 74 10 //  mpilarfarres@gmail.com 
    Josep Pérez (comunicació)  //  Tel. 630 525 018  //  empordoneses@gmail.com

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada