Cercar en aquest blog

dimecres, 14 de març del 2018

Les Basíliques Històriques de Barcelona

dibuixos claudi











L'Òscar Bardají,  Departament de Comunicació de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, infrorma:





Bon dia,

La Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes (FHEAG), integrada a l’Ateneu Universitari Sant Pacià, organitza els dies 15, 16 i 17 de març les II Jornades Les Basíliques Històriques de Barcelona, que en aquesta ocasió porten per títol Patrimoni, Arqueologia i Art a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, i que estan dedicades a aquesta Basílica.


La Jornada exposarà totes les novetats descobertes en les excavacions dels últims anys i en el projecte de rehabilitació de l’edifici gòtic. Així, entre altres, s’explicarà que l’origen de la Basílica es remunta, com a mínim, al segle VI, però que al subsòl s’hi documenten estructures de l’època d’August (s. IdC).

 
La II Jornada es durà a terme els dies 15, 16 i 17 de març. Els dos primers dies tindran un caire científic i estaran dedicats a la presentació dels treballs d’investigació, mentre que el darrer dia estarà dedicat a una visita de la Basílica adaptada per a tots els públics, en col·laboració amb Catalonia Sacra. L’assistència a les Jornades és gratuïta, però cal inscripció prèvia.


Cordialment,

Òscar Bardají
Departament de Comunicació de l’Ateneu Universitari Sant Pacià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada