Cercar en aquest blog

dijous, 29 de març del 2018

TRAMUNTANart 2018


dibuixos claudi










Et puc dir, amb gran plaer, que el Tramuntanart torna!: 



Bon dia,
Estem preparant la 8a edició de la mostra d’art contemporani Tramuntanart, al Port de la Selva.
Ens agradaria comptar amb la vostra participació. Tenim disponible espais exteriors com el passeig del Mil·lenari, la platja d’Aquí de sota, places, arbres i varis espais interiors per poder desenvolupar propostes creatives originals entorn de la tramuntana i dels seus efectes sobre les persones i l’entorn.

Una abraçada,

Isabel Buscató Costa
Ajuntament del Port de la Selva
Àrea de cultura

Cr. Mar, 1
Tel. 972 387025 // 606757909
Fax. 972 387073




TRAMUNTANart  2018.
Algunes informacions:
Presentació i objectius
Després d’una parada d’un any, tornem a engegar el TRAMUNTANart .
L’objectiu d’aquesta mostra és convertir el Port de la Selva en un marc de creació on els artistes puguin desenvolupar les seves propostes entorn de la tramuntana. 
L’Ajuntament del Port de la Selva és l’organitzador de la mostra, mitjançant un grup de treball  format per la Maria Novellas, gestora cultural, la Pilar Pineda i en Frederic Homs de la galeria d’art Pilar Pineda i la Isabel Buscató, tècnica de cultura de l’ajuntament.
El tema de la mostra, com en totes les edicions, és la tramuntana i la experimentació dels artistes amb el vent.  Interpretacions personals de qualsevol factor relacionat amb la tramuntana, com actua, com afecta a les persones i a l’entorn.


Funcionament
El nou TRAMUNTANart comptarà amb la participació d’un artista convidat, que cada any variarà, i serà l’encarregat d’il·lustrar i promocionar la imatge del TRAMUNTANart en curs. 


Es prioritzaran les propostes realitzades a l’aire lliure, donat que l’essència del TRAMUNTANart  és l’experimentació de l’art entorn de la tramuntana. Conscients de la dificultat d’exposar obres realitzades sobre determinats suports, es posa a disposició dels artistes diferents locals interiors, així com la possibilitat d’escollir emplaçament per intervencions especials.
Cal fer una inscripció, anotant les dades bàsiques de l’artista i de l’obra.
Es farà una selecció del les propostes presentades i es comunicarà a cada participant el dia 10 de maig.   
Es farà difusió a les xarxes socials de la mostra i dels artistes individualment (abans de la inauguració, cada dia  farem promoció de la obra de un artista), a partir de la informació digital facilitada (adreces i links d’internet), es farà un plànol amb la ubicació de les obres i les dades dels artistes; juntament amb el plànol, també s’enviarà una invitació per correu electrònic als artistes per tal que la puguin fer arribar a qui creguin convenient. A partir d’aquest any, el catàleg es farà digitalment. 


 
MUNTAGE I DESMUNTATGE DE LES OBRES




Els artistes podran començar a muntar les seves peces a partir de les 10h del dissabte 2 al matí, en cas de necessitar un muntatge particular es parlarà amb l’organització.
Totes les obres han d’estar muntades a les 18h del dissabte 2 de juny.
La inauguració de la mostra es farà el dissabte 2 de juny a les 19h. L’acte d’inauguració, es farà davant l’ajuntament, acte seguit hi haurà una actuació i copa de cava on es podran intercanviar punts de vista, opinions i experiències entre els artistes i el públic interessat.
El diumenge 3 de juny es programaran visites guiades per veure totes les obres exposades. S’oferirà un vermut i continuarem intercanviant experiències.
Les obres estaran exposades des del dissabte 2 de juny fins el diumenge 3 de juny a les 18h. Els artistes que vulguin retirar la seva obra ho podran fer el diumenge a aquesta hora, la resta de les obres quedaran exposades fins el diumenge 10, també a les 18h.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada