Cercar en aquest blog

dijous, 19 d’abril del 2018

Llibre de Lluís Ribas

dibuixos claudi
Lluís Ribas informa: 



El proper dilluns 23, diada de Sant Jordi es posarà a la venda l’últim llibre editat per Lluís Ribas “ICONS OF THE 20th CENTURY”.
 
Llibre Lluís Ribas


El llibre reprodueix 48 retrats realitzats per l’artista Lluís Ribas de personatges  il·lustres que d’alguna manera han marcat els esdeveniments del passat segle. Científics, artistes del cinema, del cant i del ball, músics, escriptors, pintors, investigadors i altres personatges que per la seva qualitat creativa, pel seu valor o per la seva humanitat han contribuït a canviar la història.


Cada un dels retrats va acompanyat d’una petita biografia escrita per Manel Dominguez destacant els fets més significatius de cada personatge.


Aquest llibre entra a formar part del projecte de Lluís Ribas “Art Solidari”. Per la venda de cada llibre l’artista cedeix el 20% del seu import a la campanya “Posem fi a la polio” del club Rotary Internacional. Amb aquest donatiu es podran adquirir 20 vacunes, i sumant l’aportació de la fundació Bill i Melinda Gates, passaran a ser 60 vacunes per la polio.
A més, Lluís Ribas realitzarà i regalarà un retrat al posseïdor del llibre la numeració del qual coincideixi amb les tres últimes xifres del sorteig de la loteria del Niño de 2019.


Preu llibre numerat 50€

El dia de Sant Jordi el podreu trobar a la plaça del monestir, a l’estand del Rotary club Sant Cugat. També a la nostra galeria del carrer Gorina 13, i si el voleu rebre per correu contacteu-nos responent aquest mateix correu electrònic incloent les vostres dades.




logo-espai-mail
Tel. 93 589 57 76




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada