Cercar en aquest blog

dimecres, 23 de maig del 2018

La Plaça dibuixa per quarta vegada

dibuixos claudi

Setba informa: 

 

 

 

 

LA PLAÇA DIBUIXA                                                                            #setbalaplaçadibuixa
DISSABTE 26 MAIG 2018


 
Barcelona, 23 de maig de 2018 - El proper dissabte 26 de maig, la Fundació Setba organitza la quarta edició de La plaça dibuixa. Una proposta lúdica perquè els barcelonins envaeixin la plaça Reial, armats amb llapis i paper.


Un dels objectius de la Fundació Setba és recuperar la plaça Reial, on es troba la seva seu institucional, per a la gent de la ciutat. Per això, un any més, organitzem aquesta activitat gratuïta oberta a tot el públic, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació La Reial, a més de la Fundació Banc de Sabadell i Royal Talens.

S'obriran diversos espais que normalment no són accessibles, per comptar amb diferents punts de vista sobre la plaça: The Philippines Club, els terrats de The Foundery, Kabul i la mateixa Fundació Setba.



La Fundació Setba proporcionarà un lot de material de dibuix als participants, gentilesa de Royal Talens.
Comptarem amb una carpa infantil, perquè els nens puguin treure l'artista que porten dins. I una banda de jazz del Conservatori del Liceu posarà música a la jornada.



Un any més 15 reconeguts sketchers i 15 estudiants d’art d’escoles del districte se sumen a l'activitat. 
En el marc d’aquesta jornada, la Fundació Setba organitza un concurs amb dos premis: millor dibuix en color i millor dibuix en blanc i negre.



D'entre tots els dibuixos que es recullin per participar al concurs, una selecció s'exposarà a la Biblioteca Gòtic-Andreu Nin entre el 30 de maig i el 30 de juny de 2018.
Plaça Reial 10, 1er 2a (08002) Barcelona · Tel. 93 481 36 96 · info@fundaciosetba.org 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada