Cercar en aquest blog

divendres, 15 de febrer del 2019

L'EMOCIÓ DEL COLOR

dibuixos claudi
Recullo la proposta d'en Guillermo Martí Ceballos:


Guillermo i obra
Us dono a conèixer el projecte que estic realitzant: L'edició d'un LLIBRE, titulat L'EMOCIÓ DEL COLOR, sobre la meva obra pictòrica dels últims 20 anys. Un llibre amb interessants textos i més de 200 imatges en color.

Obres Guillermo


















El projecte d'aquest llibre es realitzarà mitjançant CROWDFUNDING (
micromecenatge)   a través d'una plataforma online, VERKAMI, dedicada a finançar projectes artístics de forma col·lectiva. En poques paraules: es tracta que col·laboreu a finançar el meu LLIBRE, que feu de mecenes... així de clar.  A canvi, obviament, adquirireu el llibre.

Per a això heu de clicar aquest enllaç on podreu veure tots els detalls de la manera més clara possible, inclòs un vídeo de presentació, amb imatges virtuals del llibre i amb les diverses opcions per a adquirir-lo, perque no només podeu comprar el llibre sinó també reproduccions, dibuixos i obra original a preus molt especials.


Tingueu present que el llibre encara no està imprès ni comercialitzat, és un projecte previst per al mes d'abril que es farà realitat quan hàgim aconseguit la suma per a finançar la seva impressió. A partir d'avui, 11 de febrer, teniu l'oportunitat de participar com a mecenes, només durant 40 dies (fins al 22 de març), amb molts avantatges per als que col·laboreu, com podreu veure en la detallada campanya en aquest enllaç de presentació del projecte. Us avanço que una d'aquests avantatges és que el vostre nom sortirà en els agraïments del llibre.

És molt important que la vostra aportació inicial sigui en aquests primers dies per a així dinamitzar la campanya i animar als altres possibles mecenes. Us agrairia també que animeu als vostres contactes COMPARTINT l'enllaç (que us passo més a baix) entre aquells que cregueu que els pot interessar. 


Espero que pugui comptar amb la vostra col·laboració i fer realitat el projecte. Us asseguro que el llibre, que he dissenyat jo mateix i realitzat amb molta cura, us encantarà.

  
Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb mi a través d'aquesta pàgina de presentació, d'aquest correu o a través de les meves xarxes socials.

Una abraçada i moltes gràcies.
















Guillermo Martí Ceballos
ARTISTA PINTOR















Sant Pol de Mar 
BARCELONA
Tels: 93 760 12 44  /  637 89 25 54

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada