Cercar en aquest blog

diumenge, 29 de desembre del 2019

Jordi Rodríguez-Amat

dibuixos claudi

Jordi Rodríguez-Amat ens diu:

Estimades i estimats,
El Centre d'Art i Cultura Contemporanis de la Fundació Rodríguez-Amat és un lloc de residència temporal per a artistes i creadors. Aquest espai, dedicat a l’art i la cultura contemporanis, està obert a artistes d’arreu del món. El primer i últim objectiu del Centre d’Art i Cultura Contemporanis de la Fundació Rodríguez-Amat és que artistes i creadors de totes les nacionalitats i cultures puguin treballar i, alhora, dedicar-se a llurs taques creatives. Rodríguez-Amat hi viu ell mateix, treballant en el mateix taller que qualsevol altre resident.
Escriptors, músics, poetes, pintors, escultors, compositors i qualsevol altre creador de tot el món poden dedicar-se a la creació en el taller del Centre. El cost de l’allotjament és de 20 euros al dia. Els residents poden utilitzar totes les instal·lacions i equipaments del centre, inclosa la cuina per menjar. Els propis residents hauran de mantenir nets el taller, les àrees personals, així com el bany i la cuina un cop utilitzats.

El taller té 190 m2
     


 Si finalment decidiu venir, poseu-vos en contacte amb mi. La residència està oberta de maig a setembre.
No dubteu en demanar-me qualsevol altra informació.
Si voleu conèixer altres característiques i veure artistes que ja han residit aquí, premeu el següent enllaç: http://www.rodriguez-amat.cat/residen.html


La meva salutació
Jordi Rodríguez-Amat

 
Artistes residents a la Fundació Rodríguez-Amat
http://www.rodriguez-amat.cat/residen.html

MOLT BON ANY 2020
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada