Cercar en aquest blog

dilluns, 22 de juliol del 2019

Helena Gil exposa al Mas Pi

dibuixos claudi
En Jordi Bofill informa: 
 
 
EXPOSICIÓ HELENA GIL
MAS PI
Verges (Girona) 

DEL 14 DE JUNY AL 31 DE JULIOL DE 2019
 
https://maspiart.blogspot.com/

Exposició comissariada per Jordi Bofill i al Mas Pi.

Imagen en el mensaje


Recordo tenir sempre un cavallet de pintura obert a casa, a l’habitació de pintar, quan vivia al Maresme. Recordo l'olor de l’aiguarràs, la copa de cava sobre la taula, i el paisatge del mar a través de la finestra.
 
 
És cert que per raons de feina vaig passar molts anys sense agafar un pinzell, però fa quatre anys, quan vaig venir a viure a Sant Feliu de Guíxols, quan ja no tenia cap obligació professional, vaig retornar a la pintura.
 

En aquest retrobament amb la tela, vaig passar per un període d’inqüestionable influència de l’Art Naïf, experimentant amb els colors intensos, brillants, i les formes i perspectives lliures.

 
Obrir-se de nou a la pintura, ha significat també acomiadar l’estil que m’havia definit durant un grapat d’anys: l’impressionisme i el neoimpressionisme.
 

Actualment l’expressionisme i l’art abstracte són la meva via de comunicació d’un interior sacsejat per la meva necessitat creativa, pels canvis vitals i d’entorn personal.
 

Les obres que presento a Mas Pi són un recull antològic d'aquests darrers anys, de les exposicions individuals i col·lectives a les quals he participat al Maresme hi ha Sant Feliu de Guíxols.

Imagen en el mensaje      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada