Cercar en aquest blog

diumenge, 1 de setembre del 2019

Abartium en acció

dibuixos claudi
 ABARTIUM informa:



ABARTIUM Galeria d’Art EXPOSA PINTURES DE JOANPERE MASSANA, FOTOGRAFIES DE RUTH PECHE, I LA COL.LECTIVA CONTEMPORÀNIA




Abartium galeria d'art presenta l'exposició "El llibre de l’aigua", de Joanpere Massana, (Ponts, 1968), l’exposició “Deep Entropy” de Ruth Peche (Madrid, 1966),  i la Col·lectiva Contemporània.

Amb el títol “El llibre de l’aigua” Massana marca el principi d’una sèrie que inicia el seu periple expositiu al Palazzo delle Arti Napoli, per continuar a la Pinacoteca de Jesi (Itàlia) i a la resta d’Europa en exposicions individuals, col·lectives, fires i instal·lacions.
            Abartium presenta a les sales 1 i 3, una selecció d’obres catalogades de diferents formats sobre paper i fusta.


A la sala 1, Abartium presenta fotografies en caixes de llum de Ruth Peché. Artista multidisciplinària, la seva pràctica ha estat estretament lligada al medi natural i el seu gravíssim deteriorament per l’acumulació d'escombraries plàstiques. Ha desenvolupat diversos projectes de profund contingut conceptual sobre l'ecologia, la dona i la societat contemporània. 
            Les obres seleccionades formen part de la sèrie Deep Entropy, on l’autora crea una sèrie de criatures marines d’impressionant bellesa on s’apropa amb una visió quasi científica en la recerca de respostes a la vida i amb l’esperança de comprendre com funciona el món. Veu la natura com “la major font de creativitat”. 

A la sala 4 l'exposició "Col·lectiva Contemporània" mostra obres dels següents artistes seleccionats en les disciplines de pintura i escultura: Sana Abreu, Isabel Díaz Quesada, Roberto Garcia, Patricia Gisbert, Tetiana Kobarenko y S. Mangas.
Les exposicions es podran visitar fins el 8 de setembre de dimarts a divendres de 13 a 20h i dimarts de 17 a 20h. Dissabtes concertades. 

Abartium galeria d’art
Ctra. Folgueroles km 4,5, La Novíssima
08506 Calldetenes (Barcelona)
M. 686829675

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada