Cercar en aquest blog

dimarts, 31 d’octubre del 2017

Nova seu d'Artur Ramon Art

dibuixos claudi
​​​​Rebo, amb plaer, informació sobre l'estrena de la nova seu d'Artur Ramon Art, i, amb el mateix plaer, la publico ara:Artur Ramon Art presenta la seva nova seu al cor de l’Eixample
 
La galeria de Barcelona estrena nou espai al carrer Bailèn 19, en un antic edifici tèxtil rehabilitat a on fusiona l’essència d’antiquari amb la vocació de galerista. 


Barcelona, 31 de octubre de 2017.- Artur Ramon Art presenta la nova seu al Quadrat d’Or, al carrer Bailèn 19, el cor de l’Eixample, entre Ausiàs Marc i Casp. Un antic edifici tèxtil rehabilitat en una zona que està recuperant el seu esplendor passat com si la realitat urbana donés la raó a al Pla Cerdà, l’eix del qual era el Passeig de Sant Joan. L’espai s’inaugurarà el 24 de novembre per al públic amb invitació i la galeria obrirà al públic a partir del 27 del mateix mes.


Artur Ramon Art revisa la seva essència d’antiquari amb vocació de galerista, el passat des del present, la tradició des de la contemporaneïtat. Centrem la nostra proposta en la pintura, el dibuix i l’escultura sense oblidar tampoc les arts decoratives que per a nosaltres mai han sigut menors. I ho fem a través dels trets que han definit la nostra trajectòria més que centenària: qualitat, rigor i transversalitat.
Presentem un nou escenari en dos espais complementaris que funcionen com a vasos comunicants formant una mateixa casa:


L’ESPAI ARTUR RAMON ART: un laboratori-galeria a peu de terra, una nau industrial recuperada, on l’art antic dialoga amb la mirada contemporània. Un espai on s’experimenta i es fa recerca. Artistes contemporanis exploraran amb les antiguitats a la recerca d’una manera nova d’explicar l’ofici d’antiquari. Analogies, intervencions, diàlegs, conferències i presentacions vinculades a l'art i a la cultura d’avui complementarà amb dinamisme la nostra galería. Per això, inaugurarem amb la col·laboració de Pamen Pereira (Valencia, 1963), una artista que treballa amb un llenguatge poètic singular i reflexiona a través de la seva intervenció sobre la fragilitat del temps i la metamorfosi. La mostra, “Tiempo imaginario”, es un declaració d’intencions del nou tarannà de la galeria que vol presentar tres projectes per temporada.LA GALERIA PRIVADA ARTUR RAMON ART del primer pis és un espai de gestió de pintura, escultura i dibuix d’alta qualitat pensat per a estimular un col·leccionisme públic i privat. Un centre de gestió i de recerca, una plataforma d’assessorament. Inaugurem amb la mostra “Cuatro caravaggistas: Bassetti, Borgianni, Caracciolo y Ribera” comissariada per Gianni Papi, màxim expert en la matèria. Presentarem un recull de deu quadres notables d’aquests artistes, la majoria inèdits, que ens permeten entendre aquest moviment, la revolució de la veritat sota l’ombra del Caravaggio. També presentarem les darrers adquisicions en les especialitats que ens caracteritzen donant rellevància a la pintura i el dibuix dels segles XVI al XXI.


Refundem Artur Ramon Art en un projecte pensat per a Barcelona i per a la nostra gent però projectat al món on hem reforçat la nostra posició a la fira TEFAF Maastricht entrant a la secció d’Antiguitats, la millor fira enciclopedista de l’art on som els únics representants catalans. Compartim una original manera d’entendre el món de l’art  il·lusionats en presentar-vos avui aquest nou escenari. 


ARTUR RAMON ART
Carrer Bailèn 19· 08010 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada