Cercar en aquest blog

divendres, 18 de setembre del 2015

Alfredo Bikondoa


dibuixos claudi

El Museu Marítim presenta l’exposició:
BIKONDOA. EL CEMENTIRI MARÍ.
Dia: A partir de dimecres, 23 de setembre de 2015.
Horari: de les 10 h a les 20 h tots els dies de la setmana.
Lloc: Naus de les Drassanes, Museu Marítim de Barcelona.
Dates: Del 23 de setembre al 31 de gener de 20.



L’MMB presenta les obres de l’artista basc Alfredo Bikondoa, en la que vol retre homenatge al poeta
francès Paul Valéry, a partir de la traducció plàstica del seu poema El cementiri marí.

L’artista ha volgut plasmar en la seva obra les seves impressions i vivències que li ha transmès els versos i les metàfores de l'obra literària de Valéry.

Les creacions de Bikondoa ens remeten com a espectadors a una realitat profunda i essencial que ens retorna una mirada nova sobre nosaltres mateixos, fent que ens “re-coneguem” en la percepció de sensacions, emocions i sentiments.


És l'obra d'un artista insòlit que, sorprenent en la seva varietat de llenguatges, ha trobat la seva pròpia i original veu per dirigir-se a la sensibilitat contemporània.

L'exposició, de gran amplitud en quantitat i diferents formats de les obres, es compon d'escultures, pintures i fotografies sobre alumini.


L’exposició “Bikondoa. El cementiri marí” forma part del programa d’exposicions temporals del Museu Marítim de Barcelona que relacionen el món de les arts amb el món marítim. És una exposició que anteriorment ha estat present al Museo Marítimode la Ria de Bilbao, al Centro de Arte Contemporáneo. Fundación Antonio Perez de Cuenca i a la Fundación Oceanogràfica de Guipuzcoa de San Sebastian.



 
La mostra es podrà veure del 23 de setembre al 31 de gener de 2016 a l’espai de les Grans Naus del Museu Marítim de Barcelona.

1 comentari:

  1. Estimado Claudi, gracias por tu entrada que me dedicas. Me han encantado tus retratos, enhorabuena! Saludos, Alfredo Bikondoa

    ResponElimina