Cercar en aquest blog

diumenge, 9 de setembre de 2018

Mira't en arxipèlag/Vall Palou

dibuixos claudi

La Fundació Vallpalou presenta nova exposició: VALL PALOU   

"MIRA'T EN ARXIPÈLAG"

​ 
 Comissària: Fina Duran i Riu

Textos: Àngels Moreno

Inauguració: Dimarts 18 de setembre a les 19h

Lloc: Fundació Vallpalou (Carrer Roger de Llúria 2, baixos 25005 de Lleida)

Del 18 de setembre al 15 de març de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tardaMira’t  en arxipèlag, és una estratègia, un viatge a través de les diferents capes de les estructures del treball creatiu. Esdevé una manera d’arribar a composar diferents lectures  de la creació de Teresa Vall-Palou, per arribar a anar una mica més enllà en la percepció del què ens suggereix.
Entenem el conjunt creatiu de l’artista com un arxipèlag composat per diferents illes, a partir d’aquesta idea podem entendre la visita com un recorregut per aspectes com el procés, el color, la forma, les grafies, els volums, les empremtes i els objectes.
La unió de tots aquests apartats pot ajudar-nos, o potser no, a configurar un coneixement amb més profunditat del seu quefer creatiu, però en tot cas segur que ens descobreix aspectes inèdits de la seva obra.
 
Vall Palou és una pintora de Lleida amb una llarga trajectòria i que el 2008 va iniciar el projecte de la Fundació Vallpalou per vetllar i promocionar la seva obra, i alhora, dotar la seva ciutat d’un altre lloc on gaudir de l’Art Contemporani.
 


 Web: Fundació Vallpalou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada