Cercar en aquest blog

dijous, 18 de febrer del 2016

Lourdes Fisa exposició "1,2,3 comença el joc"

dibuixos claudi


Adjunto, amb plaer, contingut del correu que m'ha enviat la Lourdes Fisa amb la informació corresponent a la seva actual exposició a Cardedeu.

Lourdes Fisa exposició "1,2,3 comença el joc"
Dins el Cicle Cardedeu amb l'Art Vigent
Al Museu Arxiu Tomàs Balvey


El MATBC presenta l'exposició  “1,2,3 comença el joc” de Lourdes Fisa fins el dia 6 de març.  


EXPOSICIÓ: 1,2,3 comença el joc. Lourdes Fisa
Dins el cicle: Cardedeu amb l’art vigent 2015
ORGANITZEN: Ajuntament de Cardedeu - Museu Arxiu Tomàs Balvey.
LLOC: Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu
DATES: Del 2 d’octubre de 2015 al 6 de març de 2016
HORARIS: de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19h
Diumenges i festius matins de 10 a 14h
Entrada gratuïta


Una mostra del treball de l’artista Lourdes Fisa al Museu Arxiu Tomàs Balvey en que l’artista convida al visitant a jugar amb i a partir de les seves obres.
obres lourdes
Cartografia, laberints, camins, petjades, travessia, fragilitats, inspiracions... són alguns dels títols d'obres i/o exposicions que Lourdes Fisa ha realitzat durant la seva llarga trajectòria i expressen el contingut del seu treball. Una obra on en els espais dels quadres poden conviure en moments i llocs diferents: mons dins d'altres mons, signes i figures de diferent escala, fletxes que assenyalen direccions, nombres que mesuren o ulls que et miren i et conviden a descobrir.

Al llarg de l’exposició del MATBC, Lourdes Fisa busca, investiga i es mou per diferents suports com el vidre, la fusta, la tela o el paper jugant amb diferents tècniques on hi conviuen la pintura, el gravat  i la instal·lació. Un recorregut per les sales del museu ple de suggerències i combinacions on Lourdes Fisa ens convida a participar i ser actius en el seu propi joc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada